Fetto

När byxorna spricker..då vet man att det är dags att börja banta!
DÅ VAR DET DAGS!
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah


bra dag

Idag har jag lekt med underbara Kristin :D

Vi gick på stan o titta runt lite sen gick vi hem till mig o åt tacos o persikohalvor..jag trodde ärligt jag skulle svimma av ett tag vad mätt jag blev! Jag ar iaf inte behövt äta nåt mer idag :)
Så kolla vi på roomservice o lite annat.
Efter det var det dags för jobb..gud vad timmarna går fort nu när det är så mycket folk...tjopp säger det så ska man gå hem igen.
Fick lön idag med..sämsta ever..nää det va det inte men jag trodde att det skulle bli mer så därför känns det som att det skulle va den sämsta...meen man överlever väl kan jag tro :D

bror kom hem idag med..trevligt iof..men jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen nu när jag blir av emd rummet för en tid..men det löser sig det emd kan jag tro :)

taggad till tusen för juldan...den kommer bli bra!! DT

Tack så hemskt mycket!

Idag var det grötkväll på jobbet, men jag kunde inte vara med eftersom att jag jobbade stängning och det var ju lite små tråkigt men inget att göra åt.
Efter stägningen gick vi upp till fikarummet och fick oss lite gröt. När jag och Anna som bäst satt o smaska i oss så kommer Micke (chefen) o Stig in med varsit paket til oss. så himla snällt. Det var ett ganska så stort paket och jag skulle cykla hem. Jag satte paketet på pakethållaren o när jag va kanske 50 meter från dörren så åkte det av och öppnades och jag fick se att det var glas. O herregud tänkte jag nu är det väl bara splitter av alltihop, men när jag kom in o öppnade dem så va ALLA hela :D Så jävla fina va dom asså jag blev nästan tårögd, ne men det va alldeles för mycket. Boda Nova var det fyra ölglas och fyra vinglas verkligen hur fina som helst...Tack så jätte mycket!! Sen var det inte nog med det så fick man även presentkort jag fick på 250:- höll på att tappa hakan haha..så verkligen Tack så hemskt mycket kronhallen :)



image179

tack tack tack

GRATTIS

Hipp Hipp HURRA för idag fyller Världens bästa Kristin 20 år Grattis :D
Så denna dag o detta inlägg tillägnar jag henne :P

Har dock inget kort jag kan lägga ut då internet inte för tillfället fungerar på en andra datorn..så det får vänta..sedan kommer det på bilddagboken :D