Midsommar

Nu var det längesen jag uppdaterade något här, det blir så ibland man orkar liksom inte skriva om allt som händer!
Men hänt saker det har det gjort men jag varken orkar eller har någon lust o skriva om allt, men lite ska jag dela med mig av :)

För att göra det enkelt så börjar jag från helgen o så går jag bakåt o ser vart jag hamnar..eller nåt i den stilen!

Igår va det ju midsommarafton och när jag vaknade utav regnet på morronen tänkte jag bara nooo. Fast som tur var blev det uppehåll till kvällen så det gick an ändå :) Jag började o fira lite hemma med min kära familj vi åt lite mat o tårta o sånt som hör till. På kvällen kom Carro förbi o vilken nedrans tur att hon hade bil, för jag hade faktiskt bakat en jorgubbstårta som jag skulle ta med till Jenny och då passade alldeles utmärkt att hon kunde köra så slapp jag bära den hela vägen :D Väl hemma hos Jenny så va alla så mätta så det va ändå ingen som orkade äta av mitt underverk haha men det är tanken som räknas eller hur! :)

Helen.A som slutade jobba klockan 22 kom till vårat midsommarfirande och vi slutförde våra planer kan man säga ;P
Kristin o Helen.L kom också en stund på slutet o det va kul o få träffa gud en stund på självaste midsommar faktiskt :D
Någon gång på natten lämnade vi Jenny o Jimmys lägenhet och gick hemmåt mig o hämta bikini, tog midsommar nubben (haha) o mötte Robin o Robin. Eller föressten Carro skjussa oss faktiskt, tack för det :D
Sen gick vid ner till sjön och bada. Det va faktiskt ganska så skönt i vattnet, dock ganska kallt när man gick upp men roligt det var det.
Sen gick vi hem till Robin och där somnade alla in glada o nöjda.

Tyvärr fanns det ingen kamera med igår så det blev dåligt med bilder tagna, så inget jag kan visa heller tyvärr!
"Det va faktiskt kuul"


Vi är planernas planerare


Idag bar det iväg till jobbet klockan 12 men det va skönt att jag bara skulle jobba tre timmar för jag va lite sleten måste jag säga! Efter jobbet åkte jag hem o la mig i soffan och sov tills Kristin ringde o sa att hon va beredd på att se film :)
Säg att du älskar mig blev det, inte så bra tyckte inte jag o inte kristin helelr, alltså den gick ju o se på men jag tyckte nog att den va lite konstig. Sen blev det kortspel på balkongen, mycket trevligt :)


Det är allt jag orkar skriva om idag eller föressten måste ju nämna att färskpotatisen kostar 10 ÖRE kilot! Det är fan sjukt billigt måste jag säga!

Veckans tips på hur du ska få en underbar dag!
Starta morgonen med att slänga ett öga på bilden som föresäller Jack Black i egen hög person, sen sätter du på Jimmy Janssons låt Amanda så högt att du kan sjunga med utan att du hör dig själv, sen kan inte dagen bli förstörd!!