Sjuka dagar!

Ja dessa dagar har varit helt otroligt roliga faktiskt!

Onsdags har jag ju redan skrivit om! Sen blev det Fredag, då Patrik hade sin riktigt fest! Sen lördag då man blev bjuden på sprit hela kvällenlång!

Jag kan inte ens egentligen berätta vad sjuka saker som har hänt o vad roligt jag har haft!
Äsch orkar inte skriva om det, alla inblandade vet o då kan vi prata o minnas ihop en annan dag!

Bilder kanske kommer om ett tag ;P 

Till historien 16/5

jajjemen så är det. Patriks födelsedag kommer att gå till historien!
Snygg-Annas bror  Patrik fyllde 18 igår ;P O det firade vi med alkohol och Wickan. Som vanligt när man hamnar på Wickan blev kvällen mycket konstig men faktiskt oerhört rolig!
Jag känner dock att ångesten sakta men säkert börja krypa fram, men då är det tur att man har så underbara vänner som man lixom är så jämnlik med! Då känns det inte riktigt lika jobbigt eftersom man vet att de skulle ha gjort precis samma sak :D 

Imorron ska Mr P ha sin egentliga 18 års fest, det blir nog spännande kan jag tro. Party for life med Anna o Patrik, inga tvivel på det ;)

Sänder mina varmaste tankar till dig Louise! Även om vi inte brukar ses så ofta i vanliga fall om man säger så, så blir det mycket mer påtagligt att man saknar dig när man vet att man inte bara kan åka upp o hälsa på dig över en helg sådär! Jag saknar verkligen din spontanitet för man har så förbanat jäkla kul med dig :D Ha det bäst vännen!!

Samtidigt, man kan ju inte få allt o jag har ju faktiskt helt underbara vänner här i Karlskoga med :D 


Grattis Mor

GRATTIS MAMMA!

image103




Känslig

Ja usch, det känns som jag tar åt mig av minsta lilla grej just nu! Det behöver inte alls vara nån big deal o ändå så går jag och tycker synd om mig själv! Jag hoppas att det beror på pencelinen så att det snart går över, jag hoppas verkligen det!

Medans jag ändå är inne på det spåret o tycker synd om mig själv så kan jag ju fortsätta lite.
Kom hem i måndags kväll o tyckte inte att ajg mådde så bra och det va ju inte så konstigt då jag hade 39.5 i feber. Så hela tisdagen sen låg jag bara i soffan som en anna zombie och gjorde ingenting. Igår fick jag åka till vårdcentralen och få pencelin mot halsfluss så idag mår jag faktiskt bra, känns bara jätte lite i halsen fortfarande.
Asså jag hatar halsfluss! Jag har haft det tre gånger på mindre än ett år nu! Först när i om hem från bulgarien, sen på nyår o nu i måndags! aja det finns dom som har det värre, det vet jag!

Ringde till en studievägledare förut iaf, nej men då visar det sig att den där utbildningen inte är nån Ky-utbilning ändå! Jävla cepen kan ju inte sätta in den i en katalog för ky-utbildingar så är det inte ens en sån. Så tänker ni säkert men hon måste ha sett fel. Men neej det har jag inte jag är hel säker på att det va en Ky-utbildningskatalog för Ky-utbildningar!! Men aja spelar ju ingen roll igentligen men risken att jag ens kommer få söka den nu är väl typ 0.00000001% chans kanske om ens det. Jävla skit! Men jag ska göra ett försök iaf!!

men nu till nåt roligare då :)
På lördag ska jag och Carro sitta i juryn tillsammans med Astrid för SMASK. Och fråga mig inte vad det är för det vet jag inte riktigt! Eller det är typ nån melodifestival för unversitetare om jag har fattat det rätt. Men vi ska iaf bedömma dom och det ska bli himla roligt faktiskt :D Dock missar vi ju Drill SM o det är ju lite otur men som Carro sa så kommer det ju finnas på film :)

Jag vill utomlaaaaaaaaaaaaands :D

Just det. Jag fick bilderna från Bulgarien av Sara i lördags haha :D Bara sisådrä 11 månader efter vi vart där..men bättre sent än aldrig :d Och vilka minnen man fick! Fick även några bilder från balen o studenten. Åh man blir glad i hela kroppen när man ser som :D



Ett litet smakprov utav de 350 bilderna jag fick ;P

image96image99
image95
Sunny Beach -06, seriöst vad tokit roligt!


image94
Haha var bara tvungen! Saras Micke hade lite problem med beställningen han fick sisådär dubbelt så mycket mot vad han hade tänkt, ojoj det skrattar jag åt än idag! 



image97image98
Moa "magplasket" Berg, det här glömmer man aldrig!
Så underbart!




image100
Vill tillbaka :D




image101
O så studenten så klart!!