BIG YES YES!!

HIGH FIVE MALIN för att du är så bra!! :D

Tänker inte säga (även om nästan alla redan vet) varför..mer än att jag för en timma sen började på nåt som jag för en halvtimma sen avslutade jävligt bra :D 

---

Idag fick jag svar, så nu är det bara att köra på :D
Väntar dock tills imorron för nu är jag alldeles för trött för att ta tag i det!


oooh Mooaa längtar tills våra grejer kommer...hoppas på imorron :D!!

BIG NO NO!!

Det är verkligen sant också!
Att Heath Ledger är död. Han finns inte mer.
Heath Ledger KIM..kan du fatta..nää tänk att stjärnor som han också kan dö.
Jag vill inte att det ska vara så, han är förtusan med i en utav mina favorit filmer, hur ska det bli när man tittar på den nu då? och vet att han är död..det finns ju inte!

Nej usch gud vad tråkigt, jag blir ledsen...världen har verkligen förlorat en stor stor skådespelare  Plus att han va snygg!!


jävla karlar

"fan har ni inga Plåt bestik?"

danmark

"I Danmark har fan alla aids"
"MEN DÅ MÅSTE VI JU KÖPA MASSA KONDOMER"


"fan vad tjockt håt"
"ah meh det är ju bara för att jag har duchat"

Kort eller långt

Då sitter man här har allmänt tråkigt och lyssnar på Jimmy Jansson :D

Som bäst när jag satt o lyssna så kom jag på att jag tror jag ska spara ut mitt hår igen! Det är inte det att jag inte trivs med det som det är nu..för det gör jag..jag trivs jätte bra men ne jag vet inte..längre hår känns mer jag..kanske.
Eller äh skit samma vem bryr sig..lång eller kort det funkar vilket som..blev bara sugen på det långa ett tag igen eller aa inte sådär cepe långt jag hade för typ ett år sen men nånting mitt imellan..aa det vill jag...så då får jag börja spara nu då det kan inte va så svårt :)

Läser förtillfället Carolina Gynnings bok...det är inte klokt vad mycket hon har vart med om...mycket intressant måste jag säga...asså sånna människor som hon som faktiskt bara vågar sticka iväg lämna allt o alla för något främmande..inte bry sig vad som händer för det löser sig...sånna beundrar jag ta mig tusan. Fatta vad myckt roligare livet skulle bli om man var sån! :)

Helgen har jag lovat Patrik en utgång..tror vi får at det på lördag..kanske blir fredag med Helen också eller så får hon följa med på lördag med!! :D Vet tusan inte avdsom häne med mig på tolvslaget till 2008...satan har inget sug efter fest nånstans...det är ju inte likt mig...nu får ni göra nåting åt detta anna kristin helen alla :D

Ne nu ska jag kolla tv med mor o far!


Happy days

Nyss när jag stod i duschen kom jag på

Fan vad jag mår bra!!


:)

Såå igår var det dags att genomföra min present jag fick utav Kristin när jag fyllde år :)
Det blev en grymt bra dag, tack så himla mycket för den älsk!!

DESSUTOM...när vi satt på tåget hem..så kliver självaste Jörgen Jönsson in i vagnen..det var ganska så coolt faktiskt :D Kristin blev helt till sig haha..o det va verkligen ett perfekt avslut på den dan :D


Jag vet inte vad det kan beropå men jag måste se himla anorlunda ut mot vad jag har gjort!
Idag på jobbet..hände detta TVÅ gånger. En kund kommer fram till kassan o säger.."jaha har vi en ny tjej här idag"...ehhmm nja jag vet väl inte vad du tycker är ny..men jag har jobbat här sen..PÅSK! Snart ett år haha men visst tycker du att det är o va ny så absolut :)

Fick förfrågan om att följa med ut idag..men asså Sorry Patrik o Anna..det hade vart skit kul men jag orkar verkligen inte! Jag måste vila upp mig är helt slut i hela huvet och hela kroppen. Känner mig som värsta eller fan jag är värsta Bangern idag asså, men som sagt nästa helg..nästa fredag då är jag med..jag lovar!!

Men lite surt måste jag erkänna att det är att missa en utekväll med Anna o Patrik!!!  

Nyårsafton

Som alla vet är jag ingen super aktiv bloggare...men mina kära vän Louise har en talang så jag tänker länka hennes blogg om VÅRAT nyår med massa bilder :D
Kan säga så mycket som att det var super roligt..än en gång..tack för en underbar vecka babe!


http://lussebulle.blogg.se/1199653602_nyrsafton.html



Jo det säger Maj-Britt