bratwurst

Var i Sthlm med Sofia igår! Anledningen var att hon skulle på jobbintervju Guess what..hon fick jobbet! här var det snabba puckar vill jag lova!! Grattis Sofia det där kommer ju bli skit bra!!! :D

Hann med och träffa Lojzen undertiden Sofia var på intervjuen..faan vad längesen det va och det är lika kul varje gång pch hon passa på att bjuda mig till Grönan där damen numera jobbar ja käreväl vad jag tycker om den tjejen :D

Det bästa var när vi satt inne på tre (mobilföretaget) och det står ganska så många som jobbar där i foajen och Louise kläcker ganska högt..nej jag litar inte på tre tacka vet jag comviq..typ..då höll jag på o dööö!! ;P


Min kamera hade kommit idag eller den kom egentligeni måndags men jag kunde hämta den först idag..ääääntligen efter två veckor..nu ska jag komma igen med att fotogarfera igen :D wiee och den är SKIT SNYGG!! rosa kolla bara :D


  image188 


Plus att eftersom att jag fått vänta så länge så fick jag 250:- i rabatt på fodralet..va inte det bra eller...today is my lucky day!!!!!


Imorron åker jag till Danmark..är rätt så peppad faktiskt dock inte att bo i danska familjer då jag inte kan ett ord eller fattar ett ord danska!!! men annars ska det bli nedrans kul! ooolalala jag svävar på moln!

Kan det bli bättre
solen skiner man kan gå i linne ute utan att frysa..här sitter jag bloggar, tittar på min kamera, lyssnar på all about you och NJUTER!
bara körkortet som fattas sen är jag bekymmersfri!!

kurr

Hungrig och Rastlös..just nu kan det inte bli värre...kul kväll..tråkiga tråkiga karlskoga..take me back to Helen!! för uttråkad!! och tycker synd om mig själv gör jag också...skärp dig Malin det leder ingen vart!!


Freemale

Jag har hittat mig själv!
Jag är en freemale kolla själva..kolckrent --->
http://www.aftonbladet.se/kvinna/article2257781.ab

psyk

Sitter i Helens lägga i Borre..jag hatar mig själv för att jag just skrev Borre men smällar man får ta Borås ska det va förståss!

CHOSAN

Hela helgen präglas av skratt o fylla en helt underbart rolig helg. Hamnade dock igår hos värsta psykbryte..heelt v'ck va han o jag började till o med gråta för jag blev så rädd för han! Till på köpet beställde de några jävla 4.000 pärlor från min mobil..nån som vet vad fan det är? plus att de snodde mitt diadem..men det va bara upp på stan idag o köpa ett nytt :D:D

Nu är vi igång igen och SING STAR nästa!

citaten kommer en annan dag hahah men typ

-vad skulle du göra om du träffa nån som du blev kär i?
-Ta livet av mig
-asså jag var inte klar..det skulle va och som har barn också!

borås

Wiee wiee wiee :P

idag åker jag till Borås för en suparhelg med Helen :D Det kommer skrivas historia!!
inga bekymmer!

Först körlektion..byyyyyee

must


Malin dissade ------ med fet stil!


beställde en ny kamera igår vill ha den nununununu

Det är så här dan efter man inser att det inte alls va smart att lämna skorna hos Sofo, inte för att jag är i behov av just dessa skor just nu men kan ändå vara bra att ha dom hemma så då måste man parvla sig iväg o hämta dem. Men jag tar dem nog när jag går till kristin..om vi inte skulle ta en prommis förståss!


kvällen började med att jag fick stå utanför sofies låsta port i 20 min o vänta på att någon vänlig själ skulle ringa o säga till henne att jag stod där. Eftersom att jag förtillfället inte har några ringpengar på telefon så kunde jag inte ringa henne själv. Så tack Kim för att du va just den vänliga själen!

Den slutade med kebabpizza i hela fejan, ganska omoget jag vet men jävligt kul...o vem har sagt att man ska va så mogen jämt? fan vad vore livet då? som en Erik Segerstedt utan Danny..
..FANTASTISKT TRÅKIGT! 
       

21 match made in heaven

ooolalala

Kryssning i helgen...skit roligt!

fick båtens snyggaste kille..för ett tag...men sen blev man dumpad för att man var för UNG...wtf har ni hört nåt så dumt...haha men har var sjukt gullig..senskicka han sms till mig och ska förlåt..va va det om då..ne men då hade jag redan dragit o raggat upp andra kes så då fick han stå sitt kasst.

och varför skriver jag det här här för...jag är fantastiskt dum i huvet nu! Någon kommer bli sårad och jag nu riskerar jag att det kommer ske snabbare än jag planerat och på ett fulare sätt än jag tänkt..men det är det som gör det så spännande. Det som gör att jag faktiskt inte ens orkar bry mig..och att jag faktiskt är sjukt elak just i det här stadiet i mitt liv. jag kommer garanterat ångra mig när jag blir pensionär. men den dagen den sorgen, jag menar ska man gå miste om efterrätte!?!? I dont think so!

stressad som fan är jag också..skrattar åt mig själv gör jag för jag fattrar verkligen inte varför jag ens bloggar det här inlägget. aa nä ignorera detta bara ska jobba nu...byyye!