Borås! O vad fan har du på dig?

Hej alla!
Vilken helg jag har haft alltså, den lätt bästa helgen på vääldigt länge!  I torsdags (15/11) åkte jag till Helen i Borås..och det var då det hela började!


VARNING FÖR EXTREMT LÅNG BLOGG!  


Torsdag

Hela resan var liksom ämnad att äga rum! Tåget gick  eller skulle ha gått 08.04 från degerfors station det var dock typ sisådär tjugominuter en halvtimma försenat..men det gjorde inte så mycket för då slapp jag ju sitta nån annastans och vänta iaf! Resan dit tog till skillnad från hemresan, som tog 2h 30min,  typ 5 o en halv timma så 13.22 va jag där haha men biljetten kosta bara 95 svenska riksdaler så det va det värt :)

I alla fall när jag kom fram till borås med det sista tåget som va typ ett pendeltåg med fönster som satt så jävla högt upp så utifrån kan man typ bara ha sett massa pannor..oerhört logist tänkt, så stod Helen där o väntade o vilken lycka ;P Jag kom släpandes på min jävligt tunga väska..fattar fortfarande inte vad det var som vägde så mycket men tung det var den! 


Vi gick o tog en fika det första vi gjorde på ett möjsigt café.

Sen följde jag  med helen till hennes skola, o satan vad liten o o cool man kände sig där..inte för att jag brukar gå runt o känna mig stor o cool men här va det värre än vanligt om man säger så då! Datasalen som låg bakom biblioteket eller den låg väl egentligen i biblioteket men det va lixom gömd bakom alla tusen hyllor med miljoner böcker, den kändes iaf väldigt 2010, oerhört fashion hahaha.
Sen skulle i alla fall Helen ha nån diskussion så då tog hon hand om min supertunga väska och jag begav mig ned mot stan.


City Borås kunde erbjuda mig både Gina Tricot och emku vilket jag tyckte var roligt! Så jag satte genast igång att pröva kläder på gina och lyckades hitta två saker en lite rolig tröja..tyckte jag och även Helen när jag visade den för henne :P iaf ca 300 paya jag för det så då va vi uppe i 395 :-.

När Helen var klar ringde hon och jag mötte henne släpades på väskan haha sen gick vi o handla mat. Det fick bli lite tacomys  med guacamole ;P Träffade en oerhört trevlig tant på den ica butik vi bestämde oss för fick bli vårat handla mat ställe. Vi började prata om de vackra advenstkalendrarna som bara låg o ropde kom o ta mig kom o ta mig, men vi fattade aldrig om de va till säljes eller for free, men det fanns faktiskt ingen streckkod? Hur stavar men det streckod...skit samma, så jag tror iaf att dom va på köpet till nåt!


Efter ica blev det våran handla alkohol affär..jajjemen systemet, vi inhandlade en låda Black Tower, den snyggaste flaskan i hela butiken och några cider. Smarrigt värre! Ca 200 uppe i 595


                                                           image148              
               


Sen tog vi bussen hem till Helen och guud vilken snäll kvinna hon va hon hade ett rabattkort jag fick låna  så det fyllde jag på 100, 695. Plus 300 till kvällen 995

Jätte fin lägenhet var det, o jävlar vilken god tacos vi gjorde fast jag vart totalt cepe mätt faktiskt..o det va ju bra! Sen va det bara o fixa iordning sig och börja förtära den där alkoholen!

Den super snygga flaskans innehåll var kanske inte lika imponerande som flaskan iaf inte blandat med doris, men att det gick ner det med tillslut!
När vi suttit hos Helen o tittat på snyggaste karln i världen o kört lite dagens OUTFIT på våran alldeles egna härliga dialekt, åkte vi in till stan. XoY va namnet på den klubb vi skulle till, o det ska jag säga er..det va annat än statt det! Eller aa iaf till utseende det va typ kanske mer 2015 ;P

Ne men seriöst egentligen inte så skit stort till bredden men på höjden va det typ trevåningar eller nåt o typ i glas, faktiskt väldigt flashigt tyckte jag J

Medelåldern passade oss perfekt till på köpet! Inte sant! eller nje perfekt kanske va att överdriva men den dög så kan man säga.

Nu när jag tänker efter minns jag faktiskt inte riktigt hur vi kom ut ifrån stället men hur som helst så av någon konstig anledning så gick vi ifrån stan till området där Helen bor..typ. O jag frågar mig fortfarande why? Sen skedde ju endel..o verkligen förlåt Helen men det va tur att det va du som va med för hade det vart nån annan hade jag vart typ död...haha men som du sa själv...att det kunde lika gjärna vart du :P


Hur som helst slutade iaf kvällen med att jag såg den snyggaste lägenheten jag någonsin sett, så nedrans synd att jag inte tog ett enda kort på den för jag hade verkligen velat visa..något grymt snygg! Visst kan hända att jag överdriver lite men typ snygg iaf, för helen slutade sämre då hon irra runt och drog sig så hela ena skinkan va helt öm o typ blå dan efter! Fast såhär i efterhand så kan jag ändå skratta åt alltihopa...hahha kan du det Helen..hoppas det :P



Fredag
Jag vaknar och baang jag måste ju hem till Helen innan hon ska till skolan, det vill säga jag måste va hemma hos Helen innan klockan 10.00!! Jaha tänkte jag..jo men personen men den extremt snygga lägenheten hade ju sagt att det bara skulle ta 10 minuter att GÅ hem till Helen. Så jag ringde till henne för att höra hur det hade gått för henne och hur jag skulle gå för att hitta hem. Vad möts jag av? Jo..DET ÄR MYCKET LÄNGRE ÄN 10 MINUTER, Du kommer aaaldrig att hitta!! Så jag skulle  väcka parveln och fråga efter vägen. För det första personen (inga namn nämnda) påstod sig ha bott i Borås i över 20 år, men inte fan visste han vart nånting va, det han visste va sjukhuset så ok fine Helen skulle möta mig vid sjukhuset! Vart ligger det då? Jo du går bara rakt sen första till höger så ser du en damm och ifrån den dammen ser du sjukhuset o man fattar att det är ett sjukhus!

Jaha tänkte jag det kan ju inte va så svårt så jag traskade iväg..det va där min Walk of shame började!


Första till höger så långt va jag med no problems...men en damm hmm hur svårt kan det va att missa? Bara det att om någon säger damm till mig så förväntar jag mig något ganska så litet med små söta ankungar simmandes i den, iaf inte en jävla sjö typ täckt av is...ok det va inte en sjö men mycket större än en damm i alla fall!

Men så fatta jag väl tillslut att det va den...såg man nåt sjukhus då? Neeej inte en skymt så långt ögat nådde...så jag ringde Helen o så plötsligt fick jag syn på nån skylt där det stod typ patientmotagning eller nåt sånt så då fatta jag att jag va på rätt väg..men inte fatta man att det va ett sjukhus!!

Jag gick o gick.o gick..o så gick jag lite till sen tillslut såg jag något som faktiskt såg ut som ett sjukhus, då hade jag kanske vandrat i i alla fall 20 minuter..alltså dubbelt så långt mot vad karln hade sagt från början o då va jag inte hemma hos helen än! Men Så fort jag kom till sjukan så stod helen där och förevigade studen med en bild....



Hahahahahhahahahahahahahhha


Sen kan jag meddela att det tog säkert ytterligare 10 minuter att gå hem till Helen...så hrmpf..karlar karlar karlar!


Sen va det dags för Helen att gå till skolan en stund..då passade jag på att fräscha upp mig med en dusch, sova lite grand och städa faktiskt :D

När kvinnan kom hem så åkte vi ned på stan.


Så när vi kom ned så säger jag helt bara utan att tänka att det ens låter knasigt

-vi går in på Gina, jag ska visa en skit snygg  schaal

Hahhaa det va typ här nånstans vi börja garva o sen skratta vi ta mig tusan konstant hela helgen!

men jag köpte faktiskt schaalen så 100 kr till 1295.


Så gick vi till Lindex och inhandlade ansiktsmasker och lösögonfransar (80, 1375) jävlar vilka pinglor vi sulle bli :D Sen tog vi systemet och det blev en KOOOOOOSKEN.....KORVA hhaa..som vi dock sparade till lördagen men ändå. Mat handlade vi också...super gött..med potatisgräng och lövbiff.


Född i - Sverige

Uppfödd i - Sverige

Slaktad i - Sverige

Styckad i - Sverige


Ansiktsmaskerna åkte på


         


Ärligt talat så var vi allmänt sega på att göra oss iordning men lugn bara lugn, fulla o dumma satte vi på oss dagens outfit som var temat för besöket!

Den här natten var det Swing som gällde men påvägen dit stannde vi vid parveln och umgicks lite med han!


 


   
Haha han blev våran idol!
Men nu hörde jag av Helen att de ska tabort Parveln..R.I.P Parveln, du kommer va saknad!

När vi var klara med han hamnade vi faktikskt så småning om på swing och herregud vakter på Statt släng er i väggen!! Fan skit trevliga va dom, måste ge ett stort plus till dom faktiskt :D Aja hur som helst väl inne på swing fick kvinnan Helen ragg direkt så där stod jag och vad möts jag av...joo ta mig fan inte sant vem ser man joo han som dagen innan hade vart på XoY sååå flyy Malin flyy tänkte jag!!


Helen strunta hur som helst i sitt ragg för stunden och rätt som det va så skulle ett band börja spela! Å vad roligt tänkte vi ända tills vi hörde eller rättare sagt SÅG eländet! Ja tänk er typ glamrock..typ poodels fast mycket värre och ärligt talat så hade de sett lite vettiga ut så hade jag säkert tyckt att musiken var helt ok med, men nej det här var inte bra! Så vi gick till garderobkillen som också han va super trevlig och precis som oss tyckte att bandet sög!
Vi hämtade ut våra saker och så gick vi till trägårn istället. Där verkade va mycket folk men vi gick aldrig in och jag ska berätta varför!!


Jo för att när vi kom dit så kostade typ kommer inte ihåg hur mycket men mer än vad vi ville lägga ut på typ en timma, så vi vände och gick ut! Utanför stod typ, ok lite överdrivet the man of my life! Haha nä men han va skit snygg, så vi började prata med han och Helen kom på att vi går in från terassen för där står ändå inga vakter. Men så va det ju jag som va med och jag erkänner jag är föör feg jag vågade helt enkelt inte men Helen gick upp och jag stod kvar och pratade med hunken :D  Jag ser helen stå i trappen och vinka till mig att jag ska komma men fega fega jag vågade verkligen inte haha o herregud jag vet skärpning Malin vad kan hända lixom! Men Helen kom ner tillbaka och så sa hon nu går vi för jag ska fan inte ha nån ful kompis hahahah o då lämna vi det stället och gick tillbaka till Swing :D


Så va vi där igen hos den glade garderobsmannen. Vi lyckades komma precis när bandet var slut (tack o lov) och vi fick en rolig kväll.

Efter swing blev det donken :D Vi ställde oss i en telefonkiosk uatnför fråga mig inte varför men hur som helst så blev vi vittnen till värsta slagsmålet..eller det hann inte bli värsta slagsmålet men det skulle blivit om inte värsta polisbussen hade kommit med ilfart dit och stoppat det! Vi ville ju hur som helst inte gå hem o sluta kvällen så vi tog en sväng och följde efter två stycken o resten tänker jag icke förtelja er mer än...


"Gu va gött det luktar strykjärn"

"Jag ska köpa skrivbord"

"AAAAAAAAHAhahaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAhahha"


Mer citat kommer säkert i ett eget inlägg men eftersom att detanatagligen bara är jag o Helen som fattar hur roligt det faktiskt är så får det räcka så för nu :P



Det här är den bästa
"Hon var iallafall tjock o glaaaad"


Lördag

Helt otroligt men när vi vaknade denna dag så va faktiskt ännu piggare än vad vi hade vart dagen innan!!


Vi gjorde iordning oss o sen drog vi till stan och till donken. Helen beställde först och gick o tog ett bord. När det var min tur så kom det in en kille med en skiva och gav till en i personalen. Alla som känner mig vet vad nyfiken jag är så jag kunde ju inte låta bli utan var tvungen o lyssna på vad de sa, men hallå de stod faktiskt precis brevid mig så det va svårt att inte höra med! I alla fall så den där skivan skulle personalen ha för att bränna över överbevakningskamerans film från kvällen innan. Ni vet det där bråket jag o helen såg! Synd eller tur ingen aning men tydligen va det jätte dålig kvalite så man såg inte så mycket, men jag tyckte det va coolt :D

Nog om det på donken iaf så käkade vi och satt o prata om allt o inget..men mest om Karlskoga kanske ;P Hur som helst vi pratade ingenting om att vi hade vart på Swing dagen innan iaf, faktiskt så sa vi inte ett ord om det!

MEN rätt som det va när vi suttit där i kanske 40 minuter eller nåt så ska killen som suttit ensam med ryggen mot oss gå. Han vänder sig om säger var det bra på Swing igår? WHAT lixom hur fan visste han att vi hade vart där?? Ok man fick stämpel när man hade betalat jag fick två en på varje handled och de syndes ju fortfarande, men döh på handleden alltså insidan inte så jag går o visar upp dom lixom! O killen har suttit med ryggen emot oss till på köpet vad va det frågan om hade han verkligen ögon i nacken el?

Helt ställd så får man väl fram ett jo det va bra hehe typ. Men vi vet fortfarande inte hur fan han visste det o asså då tänker ni säkert att ni va väl så fulla så ni kommer inte ihåg att ni träffa han där igår. MEN NEJ så va det inte för så jävla fulla va vi inte tänk själva vi hade faktiskt kvar förståndet att inte paya massa pengar för bara en timma på trägårn...då tror jag vi hade kommit ihåg han också om vi mött han!!

Scary grabb..eller grabb o grabb GUBBE!!


Efter donken köpte vi mer ansiktsmasker, lite vin och 1 cider XD


Tidigare på dan hade det slagit mig att nu har jag ju faktiskt vart hos Helen i typ tre dagar men inte sett nästan nånting utav området där hon bor så när vi kom hem från stan så skulle vi ta en promenad. Men vi orkade inte så vi kollade på film i stället o då slog tröttheten till jag tror jag slumra som en stock :P Efter filmen tog vi faktiskt den där promenaden fast då va det redan mörkt så man såg inte så mycket ändå haha men det va skönt...vi gick till Netto.

Ingen av oss va speciellt hungrig..Mcdonalds hade tagit knäcken på oss fan va mätta vi va..så vi bestämde att vi skulle ha Ost, Kex o Vin romantiskt värre :D Vi handlade och där fick man inte ta påse själv inte hahaha man va tvungen o säga till om Påse..hahah hur 1804 är inte det??? Men iaf vi fick en påse o så vandra vi hem.


Nya ansiktsmasker och en ny kväll så underbart :D



Outfiten bytte vi bara, så jag tog det Helen hade haft på sig dan innan o hon tog det jag hade haft på mig, kunde det bli bättre? Nope!

Sen var det dags för den där osten o de där kexen. Vi öppnar en utav ostarna.....urk...det lukta så jävla illa så man fick kväljningar asså! Den tänkte varken jag eller Helen äta det hade inte du heller gjort jag lovar! Jag fatta inget hur fan det kunde lukta så äckligt har aldrig vart med om nåt liknande...så den hamna i sopen illa kvickt det kan jag säga. Men de andra smakade bra :D


När osten var slut högg vi även in på Koooooosken...KORVAn som vi införskaffat oss dagen innan. Underbart goda drinkar blev det. Vi hade ju kvar den där Dorisen som vi hade köpt första dagen så vi tog den blanda med lite kosken och lite fruktsoda o vips så blev det en superb drink! Den ska jag göra om någon gång.

Sen var det dags att åka in till stan. Från början hade vi tänkt att vi skulle gå till Harrys för självaste Adam Alsing skulle vara där som Dj när de hade sin ny premiär, men guess what vi sket  i det och drog till XoY i stället, lite mer i våran ålder XD Ne men jag tror det va tur att vi sket i Harrys för vet du Helen jag hörde på radio att Adam hade typ missat flyget eller va det va så han va aldrig där :D

Väl inne på XoY drack vi lite till...bartendern sööög MEN vi hittade en annan kändis!!! Han höll på att starta en catfight mellan mig o Helen asså det va Ola och hans krullhåriga vän! Ne så klart att det inte var Ola på riktigt men han var väldigt lik..tyckte vi då, men när jag tänker efter nu va han verkligen så lik honom Helen? Men vi klubbade vidare iaf och när klockan närma sig stängning  gissa vart vi drog då!!?? Absolut det blev DONKEN en engång, men den här gången nöjde vi oss inte med 1 cheesburgare nejnej.

Vi kom på den briljanta iden att vi skulle beställa 10 stycken fem var.det kunde ju va gött o ha till frukost dan efter med! Självklart va jag offret som skulle beställa o så stod jag där längstfram i kön skulle beställa o "Ola" stod såklart brevid..varpå föressten helen försökte ta kort på men jag tror inte hon är sveriges nästa papparazi om jag säger så..det enda hon fick med på bild var krullet på han vän hahaha!!


Ne men som sagt jag stod där framme vid kassan med Ola brevid mig och beställer..hej jag skulle vilja ha 10 Cheesburgare..o vad hör jag jo då säger ola...en liten cola tack hahaha jag höll på att smälla av va tvungen o rusa ut därifrån!!

Vi tog iaf våra cheesburgare och gick..o jag kan säga att det va inget dåligt köp för fy fan vad bra det smaka. På vägen hem hittade vi borås sötaste lilla lammkött!! Han hängde där så gullig i ett skyltfönster så man kunde inte låta bli att stanna till o titta på han en stund ;D


image158

Den här kvällen missade vi också sista bussen hem...fööör typiskt..men eftersom borås är en så välutrustad stad så ringde vi en taxi..och vad kom?  jo en stor fet taxibuss...som endast skjussade mig och Helen hem till henne, hur service är inte det??

Sen ska jag ärligt erkänna att jag minns inte så mycket mer utan jag tror att vi somna ganska direkt när vi kom hem heelt utamattade :D


Söndag

Sista dagen buhuu L hur som helst vaknade typ och vad möttes mitt öga utav..jo typ sex cheesburgare eller nåt! Jag kan säga såhär..jag smakade en till frukost..den var inte god efter en hel natt i en påse i Helens lägenhet...heelt kall, nej så det fick räcka! Vi insåg ganska snabbt att det första vi borde göra var att städa lägenheten omg vad det såg ut!!!


 


Hur som helst det gick rätt så smidigt...så fort jag hade packat iordning mina saker så kunde man iaf se golvet och det kändes inte som att det va så mycket kvar att städa. Eller jo mycket va det men det jag försöker säga är att det gick rätt så snabbt!!


Städningen var klar och jag skulle inte åka hem förrens vid klockan sex så vi var ju tvungna att hitta på nåt! Vi åkte till knalleland och det var väl typ här nångång som vi började prata o sen var ingen utav oss tysta längre än en halv minut. Fyy fan vad trötta vi var på oss själva när halva dan hade gått men skit i det för vi hade roligt iaf!!


Borås har inte bara sverigest fulaste konst..det syns inte så bra på den här bilden men det såg ut som två kvinnobröst som stack upp ur marken..varför?? VARFÖR BORÅS??



image161




Vi skulle ta passfoton och då är man ju tvungen att ha massa tior eller femmor..ingen utav oss hade det så vi skulle va tvungna att växla! Då upptäckte vi att usch vad skämmigt det är att växla till så många tior meen till slut valde vi iaf våran kära vän McDonalds. Jag kommer in med en hundralapp o säger kan jag få växla den här till en femtiolapp och fem tior...om man säger så så fattar väl vem som helst att det är tiorna man vill åt, ingen går väl in o säger att de vill ha fem tior om de inte vill ha fem tior!!! Då säger hon såhär..ja det går bra, gött tänkte vi..sen säger hon går det bra med en femtiolapp två tjugor o en tia ist? Vad ska man säga då..nej pucko det gör det inte. Så kan man ju inte säga..så jag bara ja det går bra. Men wtf Malin då måste vi fortfarande växla de där två tjugolapparna hahahha meen det löste sig vi tog en tjuga var o så va det klart!
Oerhört vackera blev fotona, nästan så det trilla en tår ;P

Sen åt vi lite... igen..det blev Tacos...igen, jag tror våran helg bestod av donken o tacos, men vad gör det det smakar ju bra så vi klaga inte!!


Sen skulle Helen handla..vad handlar kvinnan..jo smör! Asså jag lovar det va smör av alla sorter..det var bredbartsmör det var flytmargarin det var smör helt enkelt. Sen skulle vi införskaffa oss varsin ring. Vi hade dock bara en femma och det behövdes två så jag fick handla ett tugummipaket och så tog jag ut en femma över beloppet...vilken förmögen ung kvinna jag är! Sen vred vi om och fick oss varsin ring. Min var guldig med en blå sten och jag ska faktiskt erkänna att Helens var aningens finare än vad min var.


 


När vi tröttnat på knalleland åkte vi tillbaka till Helen var hos henne en liten stund sen var det dags för mig att åka hem!

Vi tog oss ned till stationen och inväntade mitt tåg...uuusch vad sorgligt det var..jag ville inte åka hem o komma tillbaka till verkligenheten! Det här hade vart den roligaste helgen jag haft på länge och jag lovar jag kommer komma tillbaka!


Hela Borås stad var också utrustad med sånna här skit gammla tryckapåknappeninnangåtöverövergångstället knapp kolla!!!

image165

Kan hända  att jag missat massa nu, men Helen säg bara till så skriver jag om det i nästa inlägg!:D  Det fick bli en lång blogg me det va på begäran av Helen!! Och jag ursäktar att det tagit lite tid innan den kommit upp här på bloggen men det tog ett tag för mig att skriva den! De aldra flesta vet ju att jag inte är super aktiv på min blogg och det här inlägget är typ 8 A4 sidor långt så kanske ni fattar att det tog ett tag för mig :D


Men nu är den äntligen klar!


Nu händer det grejer med ska jag säga för att idag jajjemen IDAG kommer Helen hem hit till Karlskoga...på fredag MUCKAR Kristin tänk er nästan ett helt år har man varit utan henne på alla vardagar vad ovant det kommer kännas att hon faktiskt är hemma..men så oerhört skönt!:D

Och i helgen är det Luciadoppet :D



Slutet Gott allting Gott!
               
 
 
Hej Hopp