april

Senaste tiden har gått extremt fort! Hela april har lixom bara blåst bort! :P

Jag iaf hunnit med att jobba på Kronhallen, verkligen jobbat. Från första början då jag bara skulle jobba över påsk har övergått till att jag typ jobbar varjedag och det är ju jätte bra :D
Gamla kära KappAhl ringde till mig i förra veckan och erbjöd mig jobb från första maj till i princip sista december. Snacka om att jag hade ångest hur jag skulle göra i och med att jag redan sagt att till Kronhallen att jag kunde jobba där över sommaren så kändes det ju jätte dummt att komma o säga nej föressten jag kan inte jobba. Så screw KappAhl jag stannar på Kronis ;P Ne men det va faktiskt så att jag tänkte att jag vet ju inte vad jag gör i höst och om jag då har ett jobb som jhag är uppbunden till så har jag ju inget alternativ. Så igår ringde jag dem o tackade nej.

Nu fattas bara att jag ska ta mig för o ringa komvux för att få hjälp med skolan i kramfors. Meeen..imorron så;P

Nä måste faktiskt säga att jag är en väldigt lyckllig människa för tillfället! 
Nu ska jag gå till stan och handla upp lönen jag fick idag ;D 

Påsk påsk påsk

Vilken underbart rolig påsk!
 

Klockan 9.00 i lördags gick bussen till sthlm och Louise. Innan min buss gick så gick det en annan buss och på den bussen klev det på en kille. (jag kommer komma till varför jag nämner han lite senare, men lägg det på minnet!)

 

När jag kom fram så hade det strulat till sig lite på EL-giganten för Lousie så jag satt på centralen en liten stund och väntade på att hon skulle bli klar där. När hon väl va färdig så kom hon och hämtade mig och Guess what?ung jäveln har tagit körkort!!! Tror ni jag blev förvånad nr hon satt i där i bilen..alldeles själv, så roligt för henne, Grattis vännen J

Sen körde vi till en utav hennes kompisar där vi skulle hämta en tröja och skaffa fram alkoholen till kvällen. Sen åkte vi till Kvantum för att skaffa fram det vi skulle blanda med lite senare på kvällen. En mycket härlig upplevelse då det gick lite eller väldigt mycket smidigare än gången innan jag hade vart på kvantum med Lousie och hennes kompisar (inga namn nämnda ;P)

När vi hade gjort det så åkte vi hem till Louise och packade av alla mina saker. Fast jag hade faktiskt slagit rekord i liten packning den här gången så det va inte så mycket att lämna av. Men ändå sen hade Louise pratat med JonAs o han skulle komma i hämta oss o köra oss till en annan EL-giganten så att hon kunde få sin nya mobil som hon köpt. JonAs kom i ja vad ska man säga..en fet jävla bil från 54 eller när det va. En riktig sån raggarbil eller Grease-bil som Louise så vackert kallade den. En sån som hade tre platser i fram och inga säkerhetsbälten och när Louise kommenterar det är ända svaret att det behövs inte för krockar vi dör vi ändå, kändes väldigt betryggande att höra måste jag säga! Men hur som helst så va bilen för jävla skön att åka i. Man liksom skumpade upp o ner för det va så mjukt!

Efter den lilla turen med JonAs åkte vi hem för att sedan ta bilen och åka till donken. Lousie ville så gärna köra Mc-Driven och klart tjejen skulle få göra det.

Vi kommer fram till Luckan där vi skulle få våra Qp och killen med ett blått mycket vackert plåster säger att ?era hamburgare kommer tyvärr dröja lite? varpå Louise suckar o stönar nääe typ. Han i sin tur erbjuder oss att få några andra men det vill Lousie bestämt inte ha så vi åker o ställer oss på platsen där man ska vänta. Då kommer killen med plåstret ut igen och säger att ?pommesfrittsen en kommer tyvärr dröja lite? varpå Louise suckar o stönar nääe, typ. Han i sin tur erbjuder oss klyftpotatis istället men det vill Louise bestämt inte ha så vi fortsätter vackert att vänta.;P

Medan vi väntade kom vi på den briljanta iden att vi skulle köra lite till med han så när han kom ut med maten så skulle vi fråga om de hade lagt i extra salt. Bara det att tredje gången kom inte plåster pojken utan hans kvinnliga kollega, men Louise körde på ändå o stackarn gick in o hämta extra salt o medan hon är borta upptäcker vi att de har lagt i varsin paj åt oss som ursäkt för att vi hade fått vänta, så gulligt. Sen sa vi Glad påsk och åkte där ifrån.

 

Då åkte vi och hade picknick på ett berg. Eller en sten utanför Lousie kompis. Sen blev det kallt så då gick vi in till han istället o åt klart. Väl där så började vi titta på en film som faktiskt va ganska så rolig men vi såg bara halva för sen va det ju dags att åka hem o börja göra sig i ordning inför kvällen.  

 

Vid nio cirka åkte vi till Maggan. Ännu en utav Louise kompisar :P Och det är nu killen på bussen, som jag förövrigt känner igen för att vi gått på samma skola, kommer in i bilden. Vem är den första jag ser om inte han, jo då. Då har han åkt till sthlm för att hälsa på Maggan vad är oddsen liksom. Och inte nog med det! Han lillasyster känner Anders! Som både jag och Lousie känner och som kommer ifrån Leksand! Är det inte sjukt vad världen eller Sverige iaf är liten/litet!?

Hos Maggan va det jätte roligt det jag minns haha för satan jag har aldrig vart så full som jag blev den kvällen!  Det var illa!
Max kom dit också, roligt kanske är fel ord men det va bra att få träffa dig! Nej det va sjutton roligt med, eller a du fattar! Och jag vet vad dum jag var och ber verkligen om ursäkt för det! Men du är en bra kille hoppas du vet det!
J

 

Iaf som jag sa jag var både dum, kinkig och allmänt jobbig tror jag men roligt det hade jag ändå :P Lousie va inte dåligt full hon heller! :D



image84 image85
V.I.P

Vi kom hem inte allt för sent faktiskt och jag somna på engång..tror jag! Vaknade och lyssna på det här var inte bakis för fem öre! Eller hade lite ont i huvet kanske i en halvtimma men annars ingen alls! (frågan är om det va bra eller dåligt men jag klaga inte just då iaf!)

 

På söndan va det jätte fint väder och jag o Lousie bestämdes oss för att ta en vår promenad till kvantum för att köpa lite grejer. Lunchen inhandlades där också. Så himla mysigt vi gjorde det. Vi köpte soppa o små minibaguetter så satte vi oss på hennes altan i solen och bara mös. Hur mysigt som helst var det sånt man vill ha varje dag :D


image88 image89

image90


 

Sen funderade på vad vi skulle göra på kvällen och vi kom på att vi skulle BADA! Lousie ringde till samma kompis som vi hade haft picknick utanför dan innan o frågade om han skulle med. Det skulle han, eller han skulle inte bada men han kunde iaf köra oss. Så klockan kanske va typ nio när han och två andra kom och hämtade oss. Årets outfit någonsin hade vi på oss.


image91 image93

När vi va framme tog vi några supar för att bli varma haha inte för att det fungerade speciellt bra då alkoholens inverkan märktes när vi var på väg därifrån men ändå. Sen var det bara upp till bevis. Så vi tog av oss de sköna varma kläderna och slängde oss ut från bryggan o satan vad kallt det var. Lika snabbt som vi kom i kom vi nog upp igen. Men jag kan iaf säga att mitt första dopp va 8 april. Lite komiskt va det att det på morgonen efter snöade.

 

Sen skulle vi med hem till Tommy, tror jag han hette, och titta på film. Och jag kan säga såhär att innan vi kom dit så va det värsta som på film!!

Vi körde förbi en mack för att vi skulle tanka lite o så och på den macken så jobbade det en kille som Louise o hennes kompis hade träffat en annan gång när de va där för att tanka. Så gick vi in o skulle betala o det va hans kollega som tog betald men så gav han en lapp till Louise och sa typ ?den här kan du nog också behöva?. Så hade gullet skrivit sitt nummer på lappen. Värsta sött gjort tycker jag?bara sånt som händer på film ju! :) Dimmer!

 

Filmen va as kass jag fattade ingenting men hade trevligt ändå. När vi kom tillbaka till Lousie joinade Max oss en stund eller en stund ganska länge till 5 faktiskt, det va trevligt.

Typ fyra timmar senare vaknade vi och bestämde oss för att vi skulle gå på bio.

Se upp för dårarna, den va faktiskt bra tycker jag. Efter det skjussade Louise mig till centralen och jag fick åka hem L

 

Men tack alla som gjorde min helg asså speciellt Louise, det finns ingen bättre än du! Du är för go vännen J

Hoppas att du får det riktigt bra på din resa så ses vi på nyår ;P

 

Jag tror jag fått med allt nu o har jag inte det så tar jag det en annan gång ;D

 

JonAs o Louise om Raggarträffen i Borås:

J: Det är typ världens största raggarträff

L: stackars de som bor där

J: nä för dom är det ju ganska bra, fatta vad mycket pengar de drar in på bara soppa.

L: Vad då? Hör det till att man äter det eller?

 

;D