läääääägntar!!!!!

Sitter o kollar på flyg till Grekland 13 juli, o satan vad man börjar längta!! Det lixom pirrar i hela kroppen när man tänker på vad kul det ska bli :D Ja Käreväl..just nu är det det enda jag tänker på..vad skönt o kul o fantastiskt det ska bli att göra nånting o inte bara sitta i en kassa på kronhallen hela sommaren/livet!!!!:D

sen bara att inte beropå nåt...HELEN VANN !!!  stort också kan jag tillägga!! :P

HUR CEPE FÅR MAN VA?

ÄR MAN 50 MÅSTE MAN VÄL FÖR FAN KUNNA TVÄTTA!!!!!!

NU KRYMPTE HAN MIN TRÖJA....IGEN...ASSÅ JAG BLIR SÅ JÄVLA SUR HELA DAN ÄR FÖRSTÖRD!! FAN SKIT SAMMA OM DET ÄR EN JÄVLA SKIT TRÖJA HAN KRYMPER..MEN NEJ DÅ TAR HAN EN AV DE JAG TYCKER BÄST OM...DET ÄR JU INTE DIREKT SÅ ATT MAN GÅR NED I VIKT NU FÖRTIDEN OCH KOMMER KUNNA HA DEN SENARARE, TVÄRT OM DEN BLIR JU FAN BARA MINDRE O MINDRE FÖR VARJE DAG ÄNDÅ...JAG BAD LIKSOM INTE OM HJÄLP PÅ TRAVEN ATT VÄXA UR DEN!!!!

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN

OCH BARA FÖR ATT DET SKA BLI ÄNNU JÄVLIGARE, NÄR KIMS FAR KOM OCH SKULLE HÄMTA KIMS LINSVÄTSKA..DÅ TAR HAN MIN SOM DET ÄR MYCKET MER KVAR I OCH GER TILL HONOM! MIN SOM ALLTID STÅR I SKÅPET DÄR JAG HAR DE GREJERNA ALLTSÅ JAG MENAR VERKLIGEN JÄMT STÅR DEN DÄR...DÅ TÄNKER HAN ATT DEN ÄR NOG KIMS ÅÅÅ FRÅGA FÖRST DÅ ISTÄLLET!!!!!!!!

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN VA JAG TVUNGEN O UPPTÄCKA DET DÄR PÅ MIN LEDIGA DAG!! JÄVLA SKIT DAG!! NU TÄNKER JAG SKITA IALLT SOM JAG HADE TÄNKT O GÖRA FÖR JAG HAR INGEN LUST LÄNGRE!!!

Kodat va det ja!

Tänk dig själv när du köper en liten okänd hundvalp och så efter några år är det ju en fullvuxen känd hund!

Med eller utan hund..men det har typ hänt och jag kan inte låta bli o tycka att det är lite fränt ändå. Sen blir det ju inte sämre när hunden är utav den alldra sötaste ras! ;P

hahaha ja käreväl det trodde jag inte, JASÅ?  

sommaren 07...Degerfors sååå TopNotch!

Logagde in på msn ikväll och började prata med Helen
Hon skickade länkar till gamla blogg inlägg från i sommras o fyy satan vilka minnen man har!

När man tänker efter så va det en jävligt rolig sommar trotsallt..jag tänker inte gå in på alla detaljer om vad vi gjorde men vi hade så nedrans kul o man vill bara tillbaka. Kan man inte spola tillbaka tiden..dåå ´hade jag gjort det direkt!

Som Helen valde att utrycka sig hahhaa (med insperation utav underbara Björn kan jag tro) 

Sommaren 07 är Degerfors såååååå TopNotch!



Inga detaljer var det men för att bara nämna några saker!

Alla Onsdagar, Fredagar och Lördagar...Midsommar....Mobiler som hamnade i diverse barer...prommenader....karlar...planer...Ola..blöta badkläder...och mycket mycket MER!

ååååååååååå vad jag älskar sommaren!!


    



Nu är det typ defentitivt....fick bekräftelse på första betalningen idag...jag ska till Kos och bli bartender den 14 juli stannar där till tidigast 8 Augusti..ska bli underbart roligt...längtar!!

va på stan och fikade med underbara Kristin idag också...mycket trevligt att träffa henne som jag inte gör allt för ofta dessvärre..får vi bättre oss på!!!



Känner defenitivt Ingen skuld!!! :D

Love in stereo

Ola är väl för tokigt bra ;P

tänker göra som helen och låta er njuta utav den underbara varelsens låt från melodifestivalen

www.youtube.com/watch?v=b0hcV3UXou0

CG

Igår blev faktiskt en riktigt bra dag!

Helen hade äran att kläcka det bästa citatet för kvällen.

H: Jag måste ha den här i fram och den skaver (hon hade vänt en klänning bakofram o skulle klippa bort lappen som egentligen ska sitta i ryggen)
M: Va varför då?
H Meh, den är ju lägre där ju

Sen kom det här...det var Mamma som sa att jag skulle göra så!

Fatta piken Helen...nu vill Mor din att du skaffar dig en karl till varje pris ;) Men då säger vi...HON ÄR GLAD...


Förlåt Patrik att jag banga efterfesten som jag hade lovat...och omjag kanske va lite otrevlig där på slutet!
Förlkåt också Kristin om jag va otrevlig mot dig med...det ska icke upprepas!


Det bästa är iallafall när man vaknar på morgonen dagen efter en utekväll går dagens smink är kvar coh man är totalt dreggad..men upptäcker att..jag tog ur linserna! Då älskar jag verkligen mig själv.

Nu tjatar Mor om prommenad så nu måste jag gå ut och gå med det lilla livet! tjat tjat tjat! 


Jävla skit dag!

JÄVLA SKIT DAG!!!

14/7-8/8

ooolalala nu är det snart defenitivt! Malin ska på äventyr!!!

Boråsafton

Jag lyckas då alltid med att smitta ned Helen med nåt närvi är ute ihop...förragången blev det halsböld och denna gången halsfluss..förlåt Helen men jag tror helt enekelt inte att du tål mig haha!

Åkte lite hastigt och lustigt till Borås i lördags. Vet att jag var tvungen att svika guden (kristin) och det är aldirg bra, men jag kände att man får passa på att resa när man väl är ledig lördag söndag för det händer inte allt för ofta. Men vi lär ta igen de timmarna en annandag..jag och gud :D

Som sagt åkte till Borås och efter att det tagit typ skit långtid (som det alltid gör av nån anledning när jag åker dit..eller har gjort de två gånger jag vart där) var jag framme o helen mötte mig och vi kände direkt..det här kommer bli SUCCÉ!!!!

Fick se hennes nya hem...hon hade ta mig tusan lyckats, litet och mysigt precis som det ska va ;D

Kvällen blev mycket lyckad och som vanligt med oss blev vi alldeles lagomt berusade. Singstar på förfesten och SMARRIGA GROGGAR på efterfesten. För efterfest blev det. Jag ringde hem till Mor & Far klockan 04.00 bara för att fråga hur man tog de första ackorden i Teddans klassiker Jag vill ha en egen måne.
  Pratade med en utav de 12 (endast för att bräcka det gamla rekordet på 10) cheesburgarna vi köpte på donken som tyckte det var härligt att han hamnat hos Jerry, han sa:
- Torrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr-Björn missar verkligen något!
  Ola, Jimmy och Lu.Ke..alla Karlarna (eller ska vi säga pojkarna?!) var där till jerrys stora förtjusning och för att inte tala om min o Helens!
   Någongång efter min egenblandade drink med ett mycket avancerat recept, med så många ingridienser att jag inte kommer ihåg hälften, som förtärdes med sugrör..vaknade jag upp och Helen och jag insåg att festen var slut och vi gick hem till henne!

Vi gjorde som förragången..vi gick till the tacoplace för att HON va hungrig inte jag..men Helen åt ändå ingenitng och jag åt massor meen vad gör man inte för välfärden!?

Ett o annat sms skickades under helgen! xD Har ingen ånger för nåt utav dom eller kanske lite men inte så mycket som jag trodde.
  Jag tycker bara att det va fantastiskt roligt utav mig att skicka iväg det där sista som förgyllde våran helg ännu mer jag menar..Heey det kunde ha funkat och då hade ingen klagat..verkligen inte jag ;P

Tänkte avsluta nu men så kom jag på en sak jag glömde berätta...det här är så fruktansvärt roligt och jag ska försöka få det lika roligt i skrift som det är i verkligeheten!
   JO på söndagen skulle jag duscha och helens dusch var inte super stor om man säger så tänk er en garderob ganska smal, typ så stor..alltså liten! Så jag frågar Helen hur ska jag stå på bästa sätt för att inte blöta ned hela rummet? Då kolla kvinnan på mig (som att jag var dum i huvet) och så säger hon:
  - Ska du stå upp???

ööhmm njeaä jag tänkte lägga mig ned och göra en bassäng av hela badrummet!! haha klart som fan jag hade tänkt att stå man får ju för f*n inte ens plats att sitta och i ärligehtensnamn så brukar jag faktiskt stå upp när jag duschar SPECIELLT om det bara är en dusch och inget badkar!
Men det ska jag säga jag undrar som faan hur Helen gör ;D



www.helelala.blogg.se


VI LÄR SOM VI LEVER, VI KÄNNER INGEN SKULD!!



bilder kanske kommer lite senare har inte hunnit (orkat) lagt in dom i datorn!
 

För söta!

Idag på hockeyn fick jag en chokladask utav tjejerna och ett kort där det stod, tack för vi fått ponpomma....jaa ååååå vad söta ni är tejer !!:D Utan er hade det inte hellr blivit nåt...Gullungar!